01RESTAURANT

Nous sabors, gustos de sempre

Per Picar

Embotits catalans i pa amb tomàquet
Pernil i pa tomàquet
Pernil de “Guijuelo”
Taula de formatges: Fourme d’ Aubert,
Bauma, Ermessenda, Saint Nectaire, Meranges

Camembert a la brasa amb bolets i ceba caramel·litzada
Camembert a la brasa amb confitura de tomàquet
Camembert a la brasa amb oli picant i all

Coca de pernil amb confitura de figa i encenalls de parmesà

Coca de “roast beef”, ceba caramel·litzada, ruca i mostassa

Coca de verdures amb crema de formatge d’ovella

Coca de salmó, formatge fresc i brots amb vinagreta d’anet

Entrants

Amanida de pollastre marinat amb poma, fruits secs, feta i salsa de iogurt
Amanida de tonyina fresca amb fruita i guacamole
Carpaccio de peus de porc amb foie i mostassa
Ravioli d’ànec, foie i pera amb crema de bolets

Tàrtar de bacallà i meló
Cuscús amb verdures ecològiques i formatge feta

Frita de pop a la nostra manera

Segons plats

Sèpia a la llosa amb verdures

Tonyina a la brasa amb parmentier de carbassa
Pop a la llosa amb patata vermella

Llobarro a la brasa

Txuletón de bou a la brasa
Pluma ibèrica a la llosa amb verdures
Hamburguesa amb cruixent de cansalada, ceba i crema d’Idiazábal
Magret d’ànec
Xurrasco de vedella cuit a baixa temperatura i acabat a la brasa

Postres

Trufes de xocolata casolanes

Suc de mango amb gelat de iogurt i menta

Pastís de formatge casolà

Mousse de cítrics amb fruita natural i llima

Mousse de xocolata amb brownie i gelat de iogurt i menta

Sorbet de llimona amb Chartreuse

Tiramisú casolà

VISITA LA NOSTRA CARTA