01RESTAURANT

Nous sabors, gustos de sempre

Per Picar

Embotits catalans i pa amb tomàquet
Pernil i pa tomàquet
Pernil de “Guijuelo”
Taula de formatges: Fourme d’ Aubert,
Bauma, Ermessenda, Saint Nectaire, Meranges

Camembert a la brasa amb bolets i ceba caramel·litzada
Camembert a la brasa amb confitura de tomàquet
Camembert a la brasa amb pesto

Coca de pernil amb confitura de figa i encenalls de parmesà

Coca de “roast pork”, ceba caramel·litzada, ruca i mostassa

Coca de verdures amb crema de formatge d’ovella

Coca mediterrània amb anxoves, seitons i ventresca de tonyina

Entrants

Amanida de pollastre marinat amb poma, fruits secs, feta i salsa de iogurt
Amanida de tonyina fresca amb fruita i guacamole
Carpaccio de magret d’ànec amb cítrics
Ravioli d’ànec, foie i pera amb crema de bolets

Tàrtar de bacallà i meló
Cuscús amb verdures ecològiques i formatge feta

Fideus Udon del Ganxo

Amanida de sèpia amb taronja i oli d’alfàbrega

Segons plats

Sèpia a la llosa amb verdures

Tonyina a la brasa amb parmentier de carbassa
Pop a la llosa amb patata vermella

Turbot a la brasa

Txuletón de bou a la brasa
Ploma ibèrica a la llosa amb verdures
Hamburguesa amb cruixent de cansalada, ceba i crema d’Idiazábal
Xai confitat amb menta, mel i mostassa antiga
Xurrasco de vedella cuit a baixa temperatura i acabat a la brasa

Postres

Trufes de xocolata casolanes

Suc de mango amb gelat de iogurt i menta

Pastís de formatge casolà

Panacota de ratafia

Brownie de xocolata amb gelat

Sorbet de llimona amb Chartreuse

Tiramisú casolà

VISITA LA NOSTRA CARTA