03VINS

De la terra

Vins blancs

Castell D.O. Conca de Barberà. Macabeu i Chardonnay. Al nas destaquen notes de préssec i pinya, En boca és fresc i amb bona acidesa.

 

Nyec Parellada, Moscatell i Chardonnay. Vi jove amb aromes florals i notes de fruita blanca. Fresc i suau.

 

Bella cartoixà D.O. Tarragona. 100% cartoixà. Vi de Masmolets. Amb notes afruitades i cítriques sobre un fons anisssat.

 

El Galliner D.O. Conca de Barberà. Muscat de gra petit i parellada de vinya vella. Aromàtic, divertit i diferent.

 

L’atrevida D.O. Conca de Barberà. Parellada 100%. Vi jove i divertit amb una acidesa clara i refrescant que ens aporta a més a més tons cítrics

 

L’Abrunet D.O. Terra Alta. Garnatxa blanca 100%. Vi ecològic, cellers Frisach. Màxima complexitat d’aromes i elegància en boca.

El terrat D.O. Tarragona. Macabeu i muscat. Vi jove i exuberant amb un toc afruitat sorprenent.

 

Xitxarel·lo D.O. Penedès. Xarel•lo 100%. Fruita blanca madura amb fons cítric i floral, tocs subtils de fonoll i gessamí.

 

Xipella D.O. Conca de Barberà. Parellada i macabeu. Aromes de fruita blanca amb notes cítriques, molt fresc i amb bona acidesa.

 

El nou de +500 Del pla de Manlleu. Parellada/Montunega. Ecològic. Lleuger amb una acidesa fresca i un final intens. Amb sabors cítrics i de poma verda.

 

Rebuf D.O.Montsant. Garnatxa blanca i macabeu. Molta fruita blanca, amb sensacions lleugerament herbàcies. De llarg recorregut.

Vins rosats

Bella D.O. Tarragona. Ull de llebre. Vi de Masmolets. Amb notes de fruits vermells i gran facilitat de maridatge amb carns blanques i peixos.

Flors i Violes D.O. Tarragona. Garnatxa, ull de llebre i syrah. Presència de fruita tropical i cítrics. Vi agradable amb sensacions dolcenques i fresques a la vegada.

 

Patxanga D.O. Conca de Barberà. Trepat 100%. Aromes de fruites vermelles, fresc i lleuger.

Vins negres

Castell D.O. Conca de Barberà. Cabernet sauvignon i ull de Llebre. Aromes de fruites vermelles, gerds i móres, notes balsàmiques.

 

Tatxam D.O. Tarragona. 100% Syrah. Aromàticament intens. És un vi agradable amb una acidesa equilibrada i poc astringent.

 

Cims del Montsant D.O. Montsant. Garnatxa i carinyena. Fresc, untuós i floral. Notes de fruites vermelles i negres amb tons especiats.

 

Nit de lluna D.O. Tarragona. Ull de llebre i Syrah. En boca ressalta el gust de fruites silvestres com els gerds i les mores.

 

L’Abrunet D.O. Terra Alta. Garnatxa negra i Samsó. Vi ecològic, cellers Frisach. Complexitat en nas i boca, notes d’especiats i fruites roges.

Atrepat  D.O. Conca de Barberà. 100% Trepat. Vi divertit, afruitat i saborós amb un final golós molt refrescant.

 

Llavors D.O. Empordà Garnatxa, Samsó, Cabernet, Merlot i Syrah. Fruita madura intensa amb fons balsàmic i subtils tocs torrats i especiats.

 

Cecilio D.O.Priorat. Garnatxa i Carinyena i Cabernet.  Aromes de fruita madura i mineralitat. Expressiu i estructurat.

 

L’ inconscient D.O. Priorat. Carinyena, Garnatxa, Cabernet, Merlot i Syrah del poble de Porrera. Vi de “Les Cousins”, Marc i Adrià. La fruia hi és molt present, golós amb una excel•lent acidesa.

 

Miloca D.O. Montsant. Garnatxa 100%.Aromes florals i  de fruita vermella, Suau, equilibrat i molt rodó.

 

La comèdia D.O. Montsant. Garnatxa, carinyena i syrah. Vi jove desenfadat, lleuger i afruitat. Tocs balsàmics i d’herbes aromàtiques.

VISITA LA NOSTRA CARTA