02XILAUT

Relaxa’t

Per Picar

Hummus amb crudités

“Guacamole” amb “nachos”

Costelles de porc a la brasa amb salsa barbacoa

Embotits catalans i pa amb tomàquet

Pernil i pa tomàquet
Pernil de “Guijuelo”

Amanideta de pollastre marinat amb poma, fruits secs, feta i salsa de iogurt
Amanideta de tonyina fresca amb fruita i guacamole

Taula de formatges: Fourme d’ Aubert, Terreu, Tou dels til.lers, Saint
Nectaire, Altejo

Patates dels ganxo amb botifarra negra i almadroc
Camembert a la brasa amb bolets i ceba caramel·litzada
Camembert a la brasa amb confitura de tomàquet
Camembert a la brasa amb pesto

Les coques

Coca de pernil amb confitura de figa i encenalls de parmesà

Coca de “roast pork”, ceba caramel·litzada, ruca i mostassa

Coca mediterrània amb anxoves, seitons i ventresca de tonyina

Coca de salmó, formatge fresc i brots amb vinagreta d’anet

Els entrepans

Hamburguesa, cruixent de cansalada, ceba i crema de formatge amb pa rústic

Entrepà de pernil i brie amb pa d’olives

Entrepà de pop amb ceba caramel·litzada i crema de carbassa amb pa nòrdic

Entrepà de llonganissa de Valls escalivada i almadroc amb pa de vidre

Entrepà de pollastre rostit, bolets i ceba amb pa d’olives

Entrepà de verdures i crema de formatge d’ovella amb pa de vidre

Entrepà de fuet amb pa de vidre

Entrepà de botifarra blanca amb pa de vidre

Entrepà de “roast pork”, ceba i mostassa amb pa de coca

Postres

Trufes de xocolata casolanes

Suc de mango amb gelat de iogurt i menta

Pastís de formatge casolà

Panacota de ratafia

Brownie de xocolata amb gelat

Sorbet de llimona amb Chartreuse

Tiramisú casolà

VISITA LA NOSTRA CARTA