02XILAUT

Relaxa’t

Per Picar

Guacamole amb “nachos”

Costelles de porc a la brasa amb salsa barbacoa

Embotits catalans i pa amb tomàquet

Pernil i pa tomàquet
Pernil de “Guijuelo”

Amanideta de pollastre marinat amb poma, fruits secs, feta i salsa de iogurt
Amanideta de tonyina fresca amb fruita i guacamole

 

Taula de formatges: Fourme d’ Aubert, Terreu, Tou dels til.lers, Saint
Nectaire, Altejo

Brandada de bacallà amb confitura de pebrot
Patates dels ganxo amb botifarra negra i almadroc
Camembert a la brasa amb bolets i ceba caramel·litzada
Camembert a la brasa amb confitura de tomàquet
Camembert a la brasa amb oli picant i all

Les coques

Coca de pernil amb confitura de figa i encenalls de parmesà

Coca de “roast beef”, ceba caramel·litzada, ruca i mostassa

Coca de verdures amb crema de formatge d’ovella

Coca de salmó, formatge fresc i brots amb vinagreta d’anet

Els entrepans

Hamburguesa, cruixent de cansalada, ceba i crema de formatge amb pa rústic

Entrepà de pernil i brie amb pa d’olives

Entrepà de Salmó, guacamole suau, formatge fresc i brots amb pa nòrdic

Entrepà de llonganissa de Valls escalivada i almadroc amb pa de vidre

 

Entrepà de pollastre, bolets i ceba caramel·litzada amb pa d’olives

Entrepà de verdures i crema de formatge d’ovella amb pa de vidre

Entrepà de fuet amb pa de vidre

Entrepà de botifarra blanca amb pa de vidre

Entrepà de “roast beef”, ceba i mostassa amb pa de coca

Postres

Trufes de xocolata casolanes

Suc de mango amb gelat de iogurt i menta

Pastís de formatge casolà

Mousse de cítrics amb fruita natural i llima

Mousse de xocolata amb brownie i gelat de iogurt i menta

Sorbet de llimona amb Chartreuse

Tiramisú casolà

VISITA LA NOSTRA CARTA