Els menús són per taules completes i seran per un mínim de 12 persones.
Els plats són per compartir entre quatre persones.
Inclou una ampolla de vi per cada quatre comensals.
Si vols brindar t’oferim una copa de cava per 2€.
Si hi ha alguna al·lèrgia o intolerància agrairíem ens ho féssiu saber per avançat i buscarem una alternativa.
Tant com el menú escollit, els segons plats i els postres s’han de triar amb antelació.
Per compartir
Humus de remolatxa amb crudités
Camembert a la brasa amb confitura de tomàquet
Amanida de tomàquets de temporada amb formatges, avellanes i oli d’alfàbrega
Tonyina marinada amb wakame i kombu i salsa teriyaki
Les nostres patates picantetes amb pop
Embotits catalans amb pa amb tomàquet
Coca de pernil amb confitura de figa i parmesà
Postres
Tiramisú
Sorbet mora amb licor artesà de fruites del bosc
Suc de mango amb gelat de iogurt i fruites del bosc
Pastís de formatge
Bodega
Vi negre, blanc i rosat i aigua
Cafè
23€ per comensal
Entrants per compartir
Tastet de guacamole amb nachos
Camembert amb bolets i ceba caramelitzada
Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de fruits secs i gelat de mostassa
Amanida de bacallà i taronja amb ceba i olivada
Segons a escollir
Sípia a la llosa amb verduretes
Costelles de porc amb salsa barbacoa
Coca de pernil amb confitura de figues i encenalls de parmesà
Coca mediterrània amb anxoves, seitons i ventresca de tonyina
Postres
Tiramisú
Sorbet mora amb licor artesà de fruites del bosc
Mousse de xocolata amb brownie i gelat de xocolata blanca
Suc de mango amb gelat de iogurt i fruites del bosc
Bodega
Vi negre, blanc i rosat i aigua
Cafè
25€ per comensal
Entrants per compartir
Amanida de tomàquets de temporada amb formatges, avellanes i oli d’alfàbrega
Pernil amb pa amb tomàquet
Coca de “roast pork” amb ceba caramel·litzada, ruca i vinagreta de mostassa
Bol de pop marinat amb alvocat, cogombre i cacauets
Segons a escollir
Costella de vedella cuita a baixa temperatura amb mel i mostassa
Hamburguesa amb cruixent de cansalada, ceba i crema de formatge d’ovella
Sèpia a la llosa amb verduretes
Llobarro a la brasa
Postres
Tiramisú
Sorbet mora amb licor artesà de fruites del bosc
Suc de mango amb gelat de iogurt i fruites del bosc
Pastís de formatge
Bodega
Vi negre, blanc i rosat i aigua
Cafè
28€ per comensal
Entrants per compartir
Pernil amb pa amb tomàquet
Selecció de formatges artesans de l’Eugene
Amanida de bacallà i taronja amb ceba i olivada
Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de fruits secs i gelat de mostassa
Segons a escollir
Pop a la llosa
Tonyina a la brasa amb parmentier de carbassa
Costella de vedella cuita a baixa temperatura amb mel i mostassa
Ploma ibèrica a la llosa
Postres
Tiramisú
Sorbet mora amb licor artesà de fruites del bosc
Mousse de xocolata amb brownie i gelat de xocolata blanca
Suc de mango amb gelat de iogurt i fruites del bosc
Bodega
Vi negre Gallinetes DO Conca de Barberà, blanc Xipella DO Conca de Barberà i aigua
Cafès
33€ per comensal