04MENÚS GRUPS

Celebra-ho tot

Menú 1:

Per compartir

 Humus de remolatxa amb crudités

Camembert a la brasa amb confitura de tomàquet

Amanida de pollastre marinat amb poma, fruits secs, feta i salsa de iogurt.

Tonyina marinada amb guacamole i col kale

Les nostres patates picantetes

Embotits catalans amb pa amb tomàquet

Coca de pernil amb confitura de figa i parmesà

Postres

Tiramisú

Sorbet de llimona amb Chartreause

Mousse de xocolata amb brownie i gelat de xocolata blanca

Suc de mango amb gelat de iogurt fruites del bosc

Pastís de formatge

 

Bodega

Vi negre, blanc i rosat i aigua

Menú 2:

Entrants per compartir

Tastet de guacamole amb nachos

Camembert amb bolets i ceba caramelitzada

Tàrtar de bacallà i meló

Amanida de tomàquets de temporada amb formatges, avellanes i oli d’alfàbrega

 

Segons a escollir

Sípia a la llosa amb verduretes

Costelles de porc amb salsa barbacoa

Coca de pernil amb confitura de figues i encenalls de parmesà

Coca mediterrània amb anxoves, seitons i ventresca de tonyina

 

Postres

Tiramisú

Sorbet de llimona amb Chartreause

Mousse de xocolata amb brownie i gelat de xocolata blanca

Suc de mango amb gelat de iogurt fruites del bosc

Pastís de formatge

Bodega

Vi negre, blanc i rosat  i aigua

Cafè

Menú 3:

Entrants per compartir

Amanida de pollastre marinat amb poma, fruits secs, feta i salsa de iogurt

Pernil amb pa amb tomàquet

Coca de “roast pork” amb ceba caramel·litzada, ruca i vinagreta de mostassa

Tàrtar de bacallà i meló

 

Segons a escollir

Txurrasco de vedella cuit a baixa temperatura i acabat a la brasa

Hamburguesa amb cruixent de cansalada, ceba i crema de formatge d’ovella

Sèpia a la llosa amb verduretes

Llobarro a la brasa

 

Postres

Tiramisú

Sorbet de llimona amb Chartreause

Mousse de xocolata amb brownie i gelat de xocolata blanca

Suc de mango amb gelat de iogurt fruites del bosc

Pastís de formatge

  

Bodega

Vi negre, blanc i rosat  i aigua

Cafè

Menú 4

Entrants per compartir

Pernil amb pa amb tomàquet

Selecció de formatges artesans de l’Eugene

Amanida de salmó i gambes amb fruita

Carpaccio de magret d’ànec amb cítrics

 

Segons a escollir

Pop a la llosa

Tonyina a la brasa amb parmentier de carbassa

Txurrasco de vedella cuit a baixa temperatura i acabat a la brasa

Ploma ibèrica a la llosa

 

Postres

Tiramisú

Sorbet de llimona amb Chartreause

Mousse de xocolata amb brownie i gelat de xocolata blanca

Suc de mango amb gelat de iogurt fruites del bosc

Pastís de formatge

Bodega

Vi negre Atrepat DO Conca de Barberà, blanc Atrevida DO Conca de Barberà i aigua

Cafès

VISITA LA NOSTRA CARTA