06MENÚS GRUPS

Celebra-ho tot

Els menús són per taules completes i seran per un mínim de 12 persones.

Els entrants són per compartir entre quatre persones.

Inclou una ampolla de vi per cada quatre comensals.

Si vols brindar t’oferim una copa de cava per 2€.

Si hi ha alguna al·lèrgia o intolerància agrairíem ens ho féssiu saber per avançat i buscarem una alternativa.

Tant com el menú escollit, els segons plats i els postres s’han de triar amb antelació.

Menú 1:

Per compartir

 Humus de remolatxa amb crudités

Camembert a la brasa amb confitura de tomàquet

Amanida de tomàquets de temporada amb formatges, avellanes i oli d’alfàbrega

Tartar de tonyina amb guacamole i quinoa

Les nostres patates picantetes amb pop

Embotits catalans amb pa amb tomàquet

Coca de pernil amb confitura de figa i parmesà

Postres

Tiramisú

Sorbet gerd amb licor artesà de fruites del bosc

Suc de mango amb gelat de iogurt i fruites del bosc

Pastís de formatge

 

Bodega

Vi negre, blanc i rosat i aigua

Cafè

25€ per comensal

Menú 2:

Entrants per compartir

Tastet de guacamole amb nachos

Camembert amb bolets i ceba caramelitzada

Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de fruits secs i gelat de mostassa

Amanida de burrata amb pesto de festucs 

 

Segons a escollir

Sípia a la llosa amb verduretes

Costelles de porc amb salsa barbacoa

Coca de pernil amb confitura de figues i encenalls de parmesà

Coca mediterrània amb anxoves, seitons i ventresca de tonyina

 

Postres

Tiramisú

Sorbet mora amb licor artesà de fruites del bosc

Brownie amb gelat de xocolata blanca

Suc de mango amb gelat de iogurt i fruites del bosc

Bodega

Vi negre, blanc i rosat  i aigua

Cafè

27€ per comensal

Menú 3:

Entrants per compartir

Amanida de tomàquets de temporada amb formatges, avellanes i oli d’alfàbrega

Pernil amb pa amb tomàquet

Coca de “roast pork” amb ceba caramel·litzada, ruca i vinagreta de mostassa

Ceviche de pop i gambes 

 

Segons a escollir

Costella de vedella cuita a baixa temperatura amb mel i mostassa

Hamburguesa amb cruixent de cansalada, ceba i crema de formatge d’ovella

Calamar a la brasa

Llobarro a la brasa

 

Postres

Tiramisú

Sorbet mora amb licor artesà de fruites del bosc

Suc de mango amb gelat de iogurt i fruites del bosc

Pastís de formatge

  

Bodega

Vi negre, blanc i rosat  i aigua

Cafè

30€ per comensal

Menú 4

Entrants per compartir

Pernil amb pa amb tomàquet

Selecció de formatges artesans de l’Eugene

Amanida de burrata amb pesto de festucs

Carpaccio de gamba amb vinagreta de mango

 

Segons a escollir

Pop a la llosa

Tonyina a la brasa amb parmentier de carbassa

Costella de vedella cuita a baixa temperatura amb mel i mostassa

Ploma ibèrica a la llosa

 

Postres

Tiramisú

Sorbet mora amb licor artesà de fruites del bosc

Brownie amb gelat de xocolata blanca

Suc de mango amb gelat de iogurt i fruites del bosc

Bodega

Vi negre Gallinetes DO Conca de Barberà, blanc Xipella DO Conca de Barberà i aigua

Cafès

35€ per comensal

VISITA LA NOSTRA CARTA