MESURES COVID

#Fem-ho fàcil

Degut a la situació excepcional que estem vivint a causa de la pandèmia generada per la COVID 19 ens hem vist obligats a prendre moltes mesures de seguretat, no només per protegir-vos a vosaltres, si no també perquè l’equip de treball del Ganxo d’Estiu ens puguem sentir segurs treballant.

Moltes d’aquestes mesures ja les veureu de forma clara. Portarem mascaretes, a la cuina farem servir guants, intentarem mantenir sempre les distancies, etc. En alguns aspectes necessitarem de la vostra cooperació, per això us demanarem desinfectar-vos les mans a l’arribar, esperar-vos a l’entrada fins que us puguem atendre, i ajudar el personal si en algun moment us demana alguna cosa. També us fem un prec: quan circuleu pel restaurant intenteu sempre mantenir el metre i mig amb els clients d’altres taules.

Observareu que hem eliminat sofàs del xilaut. Com que els coixins no els podem desinfectar entre cada ús hem decidit substituir-ne uns quants per taules. Els coixins que queden els anirem substituint després de cada ús, i seran desinfectats i entraran en quarantena de dos dies. Pel que fa les taules del restaurant, hem hagut d’ampliar l’espai entre elles i reduir-ne la quantitat. Tampoc estaran parades, ho tindreu preparat tot en una caixa, juntament amb els QR de les cartes.

També prendrem moltes mesures les quals us passaran desapercebudes però us les volem explicar. En primer lloc, pel que fa la neteja, estem constantment desinfectant la cuina amb productes homologats, i netegem la vaixella i les eines de cuina a més de 80 graus.

Quan rebem les mercaderies, per tal d’evitar al màxim el contacte amb envasos externs, els substituïm al moment, i sinó es possible, els desinfectem.

Els treballadors disposem de vestuaris on hi deixem la roba, calçat i altres objectes com mòbils tancat en bosses de plàstic, i on ens canviem i ens posem roba que fem servir exclusivament per treballar.

Aquestes entre moltes altres, que tampoc us volem atabalar.

Per tal de dur a terme totes les mesures de seguretat hem dissenyat un pla de contingència, que hem elaborat a partir de les directrius i recomanacions del “Ministerio de industria, comercio y turismo” https://www.mincotur.gob.es/es-es/COVID-19/GuiasSectorTurismo/Restaurantes.pdf.

Amb tot això, esperem que estigueu tots bé. I us demanem que aquest any més que mai: turisme, restauració i comerç de proximitat.

Gràcies

VISITA LA NOSTRA CARTA