01RESTAURANT

Nous sabors, gustos de sempre

Ens despedim

Aquest serà l’últim any del Ganxo d’estiu. Ens despedim.

Han estat 15 anys molt intensos i, alhora, molt bonics aquí al restaurant. Però l’exigència i la implicació han fet que ens perdéssim moltes coses, sobretot amb la família. Per això prenem aquesta decisió.

Sempre hem intentat oferir-vos una cuina de qualitat amb un servei més que amable i en un entorn únic. Volem pensar que ho hem aconseguit i que ho heu gaudit. Marxem contents, amb la sensació d’haver fet una bona feina.

Volem mostrar també, el nostre agraïment a totes les persones que han format part del nostre equip. De cadascuna d’elles n’hem après alguna cosa, i son les que han fet que el Ganxo d’estiu hagi esdevingut el que som a dia d’avui, 15 anys després. De tot cor, gràcies.

Així doncs, avui us demanem que gaudiu de la companyia dels que us acompanyen a la taula, que en realitat és l’important, de la resta continuarem ocupant-nos-en nosaltres amb les mateixes ganes i il·lusió que el primer dia.

Ara, demaneu-vos un bon vi, mireu-vos la carta, i gaudiu d’aquests últims dies de Ganxo d’estiu de la mateixa forma que ho farem nosaltres.

Moltes gràcies

Per Picar

Embotits catalans i pa amb tomàquet     11.50€

Taula de formatges: Fourme d’Aubert, Garrotxa, Ermessenda, Saint Nectaire i Meranges   14.50€

Pernil i pa tomàquet     13.00€

Camembert a la brasa amb confitura de tomàquet  7.00€
Camembert a la brasa sobrassada, mel i avellanes    7.00€

Camembert a la brasa amb bolets i ceba caramel·litzada  7.00€

Camembert a la brasa amb formatge blau i nous    7.00€

Pa amb tomàquet      2.50€              Pa de coca     3.50€

Coques

Coca de pernil amb confitura de figa i encenalls de parmesà     12.00€

Coca mediterrània amb anxoves, seitons i ventresca de tonyina     11.50€

Coca de verdures i bolets amb crema de formatge d’ovella     10.50€

Coca de botifarra negra, ceba caramel·litzada, cansalada i formatge de cabra     11.00€

Entrants

Amanida de burrata amb pesto de festucs     12.00

Bol amb pollastre al curri, humus, quinoa, crudités, edamames i cacauets amb iogurt i menta     10.50€

Amanida de tomàquets de temporada amb formatges, avellanes i oli d’alfàbrega     9.50€

Carpaccio de peus de porc amb vinagreta de fruits secs i gelat de mostassa     11.50€

Carpaccio de gamba amb vinagreta de mango      12.50€

Ceviche de pop i gambes     12.00€

Tartar de tonyina amb guacamole i quinoa     13.00€

Raviolis de verdures amb parmentier de carbassa     11.00€

Segons plats

Sípia a la llosa amb verdures i allioli negre    13.00€

Tonyina a la brasa amb parmentier de carbassa     15.50€

Pop a la llosa amb patata vermella     18.50

Turbot a la brasa     16.00€

Calamar a la brasa     14.50€

 

Pluma ibèrica a la llosa amb verdures     18.50€

Hamburguesa amb cansalada cuita a baixa temperatura, ceba i crema d’Idiazábal     14.50€

 

Postres

Trufes de xocolata casolanes     5.30€

Suc de mango amb gelat de iogurt i fruites del bosc       4.80€

Pastís de formatge casolà     5.50€

Sorbet de mora amb cassís de fruites del bosc     5.20€

Tiramisú casolà     5.20€

Brownie amb gelat de vainilla     5.20€

Músic amb moscatell     6.50€

cafè i infusions

Des de sempre el nostre cafè és un producte de comerç just de Chiapas, Mèxic. 100% torrat natural.

Camamilla

Til·la

Menta poniol

Te verd

Te vermell          1.80€

Fruites del bosc

Te negre amb mango

Te negre amb vainilla

Te verd de gessamí

Te vermell amb taronja i llimona

Te blanc

Rooibos de xocolata i menta       2.20€

Totes les nostres infusions són de fulla natural i es poden servir acompanyades de gel picat.

VISITA LA NOSTRA CARTA