03VINS

De la terra

Vins blancs

Nyec Parellada, Moscatell i Chardonnay. Vi jove amb aromes florals i notes de fruita blanca. Fresc i suau.

Bella cartoixà D.O. Tarragona. 100% cartoixà. Vi de Masmolets. Amb notes afruitades i cítriques sobre un fons anisssat.

Ud2 D.O. Conca de Barberà. Parellada. Elegant i molt fresc.

L’atrevida D.O. Conca de Barberà. Parellada 100%. Vi jove i divertit amb una acidesa clara i refrescant que ens aporta a més a més tons cítrics

L’Abrunet D.O. Terra Alta. Garnatxa blanca 100%. Vi ecològic, cellers Frisach. Màxima complexitat d’aromes i elegància en boca.

Poal D.O. Conca de Barberà. Macabeu i Chardonnay. Aromes a fruits tropicals madurs i intensos. Voluminós i llarg.

El terrat D.O. Tarragona. Macabeu i muscat. Vi jove i exuberant amb un toc afruitat sorprenent.

Xitxarel·lo D.O. Penedès. Xarel•lo 100%. Fruita blanca madura amb fons cítric i floral, tocs subtils de fonoll i gessamí.

Xipella D.O. Conca de Barberà. Parellada i macabeu. Aromes de fruita blanca amb notes cítriques, molt fresc i amb bona acidesa.

Intactus D.O. Penedès. Sauvignon blanc 100%. Amb boca fresc i  sec, però suau i amb matisos tropicals. Bona acidesa i molt natural.

Rebuf D.O.Montsant. Garnatxa blanca i macabeu. Molta fruita blanca, amb sensacions lleugerament herbàcies. De llarg recorregut.

Blanc de serè D.O. Costers de Segre. Macabeu, parellada, chardonnay, malvasia i xarel·lo.  Vi ecològic. Jove, fresc i sec.

Vins rosats

Bella D.O. Tarragona. Ull de llebre. Vi de Masmolets. Amb notes de fruits vermells i gran facilitat de maridatge amb carns blanques i peixos.

Flors i Violes D.O. Tarragona. Garnatxa, ull de llebre i syrah. Presència de fruita tropical i cítrics. Vi agradable amb sensacions dolcenques i fresques a la vegada.

Escabeces Vilabella. Cartoixà vermell. Frescor i acidesa en equilibri.

Vins negres

Zub Zub D.O. Tarragona. 100%. Ull de llebre. Fruites vermelles madures. Vi amable, saborós i persistent.

Cuvic  D.O. Conca de Barberà. Sauvignon, ull de llebre i sirah. Fruita vermella madura i intensa amb notes torrefactes i vainilles.

Cims del Montsant D.O. Montsant. Garnatxa i carinyena. Fresc, untuós i floral. Notes de fruites vermelles i negres amb tons especiats.

Nit de lluna D.O. Tarragona. Ull de llebre i Syrah. En boca ressalta el gust de fruites silvestres com els gerds i les mores.

L’Abrunet D.O. Terra Alta. Garnatxa negra i Samsó. Vi ecològic, cellers Frisach. Complexitat en nas i boca, notes d’especiats i fruites roges.

Atrepat  D.O. Conca de Barberà. 100% Trepat. Vi divertit, afruitat i saborós amb un final golós molt refrescant.

Les gallinetes D.O. Conca de Barberà. Garnatxa, trepat i syrah. Intens aroma a fruita vermella. Col·labora econòmicament amb l’associació APRODISCA.

Cecilio D.O.Priorat. Garnatxa, Carinyena i Cabernet.  Aromes de fruita madura i mineralitat. Expressiu i estructurat.

L’inconscient D.O. Priorat. Carinyena, Garnatxa, Cabernet, Merlot i Syrah del poble de Porrera. Vi de “Les Cousins”, Marc i Adrià. La fruia hi és molt present, golós amb una excel•lent acidesa.

Miloca D.O. Montsant. Garnatxa 100%.Aromes florals i  de fruita vermella, Suau, equilibrat i molt rodó.

Petites estones D.O. Montsant. Garnatxa i samsó. Bona acidesa, i predomini de la fruita fresca amb tocs especiats.

L’expressió del Priorat D.O.Priorat. Garnatxa i Carinyena.  Vi llaminer i golós amb notes afruitades.

VISITA LA NOSTRA CARTA