02XILAUT

Relaxa’t

Per Picar

Hummus de remolatxa amb crudités

“Guacamole” amb “nachos”

Costelles de porc a la brasa amb salsa barbacoa

Embotits catalans i pa amb tomàquet

Pernil i pa tomàquet
Pernil de “Guijuelo”

Amanideta de pollastre marinat amb poma, fruits secs, feta i salsa de iogurt
Amanideta fresca de salmó i gambes amb fruita

Taula de formatges: Fourme d’ Aubert, Terreu, Tou dels til.lers, Saint
Nectaire, Altejo

Patates dels ganxo amb botifarra negra i almadroc

Las nostres patates picantetes
Camembert a la brasa amb bolets i ceba caramel·litzada
Camembert a la brasa amb confitura de tomàquet
Camembert a la brasa amb mel, fruits secs i romaní

Les coques

Coca de pernil amb confitura de figa i encenalls de parmesà

Coca de “roast pork”, ceba caramel·litzada, ruca i mostassa

Coca mediterrània amb anxoves, seitons i ventresca de tonyina

Coca de verdures i bolets amb crema de formatge d’ovella

Coca se salmó amb crema de formatge, guacamole i oli d’anet

Els entrepans

Hamburguesa, cruixent de cansalada, ceba i crema de formatge amb pa rústic

Entrepà de pernil i brie amb pa d’olives

Entrepà de pop amb ceba caramel·litzada i crema de carbassa amb pa de llavors

Entrepà de llonganissa de Valls escalivada i almadroc amb pa de vidre

Entrepà de lagarto ibèric, bolets, ceba caramel·litzada amb reducció de vi negre i pa rústic

Entrepà de pollastre al curri amb pa de llavors

Entrepà de verdures i bolets amb formatge de cabra amb pa de motlle de moresc

Entrepà de fuet amb pa de coca

Entrepà de botifarra blanca amb pa de coca

Entrepà de “roast pork”, ceba i mostassa amb pa de coca

Postres

Trufes de xocolata casolanes

Suc de mango amb gelat de iogurt i menta

Pastís de formatge casolà

Mousse de xocolata amb brownie i gelat de xocolata blanca

Textures de pinya amb gelat de licor d’arròs

Sorbet de llimona amb Chartreuse

Tiramisú casolà

VISITA LA NOSTRA CARTA