AGENDA

Agenda concerts Ganxo en viu

El Ganxo d’Estiu enceta un cicle de concerts gratuïts de petit format els diumenges de juliol i agost amb el nom de Ganxo en Viu
 
Jordi Jubany, Meritxell Gené, el cantant d’Estúpida Erikah amb el cantant de Coriolà,  The Trees són les propostes d’aquest estiu
 
Aquest 2013, seguim apostant per oferir una programació musical estable de qualitat a la comarca durant els mesos d’estiu.
Al Ganxo d’Estiu no només apostem pels productes de la terra en la nostra carta; sinó en la programació musical que ens acompanyarà les tardes de diumenge de juliol, agost i setembre.
Les actuacions programades són concerts de petit format pensats per donar valor afegit als vespres de diumenge i perquè volem contribuir a crear espais culturals alternatius al Camp de Tarragona i fer que la música s’apropi a la comarca i a la nostra gent.
Le propostes que us oferim aquest estiu són concerts de músics del país, principalment cantautors, que troben en el contacte directe amb el públic la forma de compartir la seva passió.
 
MARIDATGES MUSICALS
 
Els concerts de diumenge són un bon moment per degustar algunes de les copes que ja formen part imprescindible del Ganxo d’Estiu o de les propostes gastronòmiques que es serveixen a  la zona de sofàs de palets, on es desenvolupen els concerts. Us proposem, per exemple, un mojito de fruites del bosc, una cervesa artesana Rosita d’Alcover, una copa de vi blanc de la D.O Tarragona o un Gintònic de Mascaró amb Tònica Catalana. I per acompanyar-ho: un camembert a la brasa amb confitura, uns nachos amb guacamole o una amanideta de meló i  bombons de pernil amb mató i vinagreta de festucs.
 
AGENDA DE JULIOL
 
Diumenge 7 de juliol: Sandra Bautista
Diumenge 14 de juliol: Meritxell Gené
Diumenge 21 de juliol: Oscárboles
Diumenge 28 de juliol: Lluís Bòria (cantant d’Estúpida Erikah) i Carles Chacón (cantant de Coriolà)
 
AGENDA D’AGOST
 
Diumenge 4 d’agost: Ramonet Reche Navarro i Sus Reche
Diumenge 11 d’agost: Steve Cabb & Lynne Marti Proctor
Diumenge 18 d’agost: Jordi Jubany
Diumenge 25 d’agost: The Trees