Confidencial

Organització d'esdeveniments

FET A MIDA

Et volem conèixer i fer possible la celebració que imaginis. Per això ens encarreguem d’entendre què vols, ho dissenyem i gestionem un esdeveniment exclusiu i personalitzat, perquè només t’hagis de preocupar de gaudir-ne.

Creiem que, ara més que mai, cal celebrar moments especials, per petits que siguin. Volem que t’imaginis un dia, ens l’expliquis i junts construïm una història única.

TREBALL EN EQUIP

Comptem amb un equip de professionals de diferents àmbits com la restauració, el disseny gràfic, la fotografia, el disseny d’espais, i tot allò que puguem necessitar per dur a terme la teva celebració i fer que tot surti com esperes.

Sabrem fer especial el teu casament, que el nen recordi la seva comunió com un dia màgic, o que qualsevol festa sigui irrepetible.

AL CAMP

Disposem de l’espai del propi Ganxo d’estiu, l’exterior d’una casa pairal del segle XVII, situada a Masmolets entre vinyes i camps de conreu. Un lloc únic, rural i a l’aire lliure amb un encant mediterràni.

O si ho prefereixes, podem transformar aquest espai, per convertir-lo en un indret únic que farà encara més autèntica i especial la teva ocasió.

CUINA

T’oferim una cuina de mercat, propera i innovadora. Et proposem qualsevol plat de la carta del Ganxo d’Estiu, l’adaptem al teu gust o creem plats nous i exclusius per la teva celebració.

El Jordi Cendrós, el nostre xef des de fa dos anys, serà l’encarregat de vestir la vostra festa amb la millor cuina: un dinar, un berenar, un pica-pica…Què et ve de gust?

CONFIDENCIALS