AGENDA

Obrim l’estiu i t’invitem a un vinet amb ganxo!

Comencem la sisena temporada de tardes a la fresca, sopars i copes al camp. I  ho volem fer amb vosaltres i uns vinets amb ganxo!

Diumenge, a partir de les vuit, us invitem a una copa de vi dels cellers Gerida Viticultors, Masmolets vins i caves, Mas Bella, Vila Viniteca, Cellers Frisach, Celler Mas Vicenç,motorcycle fairings, Clos Montblanc, Eudald Massana, Carles Andreu, Molí dels Capellans, Exapresa i Jaume Ventura.

Aquests són alguns del vins que tindrem a la carta. Vins propers, íntims i amb personalitat pròpia que hem seleccionat perquè ens han transmès alguna cosa especial. El mateix ens passa amb els productes de la carta. Treballem amb el forn artesanal del poble del costat,yamaha r6 fairings, amb el pagès del mercat de Valls o amb cafè de comerç just; perquè creiem en els productes ecològics i de proximitat i amb la gent que cuida i estima el que fa.

Diumenge, doncs, comença tot!  fairingskitshop.com,Els sopars a la fresca (i la nova carta); les cerveses artesanes tornant de la platja; el mojito a mitja setmana (i els nous còcktails que hem preparat), els concerts de diumenge i les nits que comencen cada tarda!

Teniu ganes d’estiu?