AGENDA

Viu els millors diumenges al Ganxo en Viu 2018

Vols saber quina és la banda sonora del Ganxo d’Estiu? S’estrena una nova temporada de Ganxo en viu i us presentem als artsites que en seran els protagonistes.

JOE ORSON

Joe Orson, tarragoní que resideix actualment a Palma de Mallorca, obre la nova temporada de Ganxo en Viu acompanyat d’una guitarra i de la seva veu trencada. Aquests ingredients són els que ens faran gaudir d’un capvespre de diumenge calmat i relaxant.

PAU MAINE TRIO

Pau Mainé Trio es tracta d’un projecte format aquest any per estudiants de jazz de Barcelona. Oferint un repertori de composicions pròpies i d’altres inspirades en la tradició jazzística, donen una sonoritat fresca i agosarada que ens faran gaudir d’una tarda d’estiu a l’aire lliure.

ELS XATUS

Els xatus són sinònim de festa; amb ells farem un viatge al temps on ens portaran a les cançons de sempre i als hits del moment amb una rumba fresca i acollidora.trx home, La millor manera de tancar la setmana amb molt de ritme i bon ambient.

JO JET I MARIA RIBOT

Jo jet i Maria Ribot ens presenten Lliure o descansar el seu últim treball ple de delicadesa i honestedat. Ens faran gaudir d’un capvespre amb un de l’essència del lloc i del moment, tancant la setmana, i el mes de Juliol, d’una forma dolça i relaxant.

ELENA VOLPINI

Elena Volpini, cantantutora vallenca, cheap trx,vindrà a celebrar amb nosaltres el nostre desè aniversari.

PAU RIBA

Artista polifacètic reconegut principalment per la seva carrera musical. La seva música es mou entre el rock, el folk i la psicodelia, acompanyat sempre de la seva guitarra ens farà gaudir d’una tarda de diumenge.

LYNNE MARTIN

Un any més, gaudirem amb Lynne Martin d’un capvespre de diumenge d’estiu.

DOLO BELTRAN

Dolo Beltran i Jordi Busquets ens acompanyen, una vegada més, a Ganxo en Viu per tancar la temporada amb un concert íntim amb cançons que intenten lidiar amb les ganes de ballar i les ganes d’explicar. Tanca amb nosaltres l’estiu d’una forma màgica. trxhometrainer.com

Gaudeix amb nosaltres d’una nova edició de Ganxo en Viu i del nostre desè aniversari!